dreapta masura !!!
trebuie, sa pastram dreapta masura in toate !!!
Cineva zicea ca noi suntem sadici sau neiubitori de animale, nimic mai fals !!!
Totdeauna am iubit orice animal, si ne-a intristat moartea sa !
Si cat de urata este aceasta moarte in unele cazuri !
Oare ati vazut vreodata cum se sacrifica un vitelus ?
Cum vine macelarul,ca un gade,cu barda in mana, lovind sarmanul animal in cap,pana cade in genunchi,si apoi ai taie gatul cu un cutit mare !!!
Calul,si alte bovine si taurine de ascest fel sunt ucise in aclasi mod !!!
Ati vazut vreodata o pisica ucisa si chinuita de caini ! Arata jalnic .,plina de muscaturi !
Si dispar anula mii si mii de pisici,chinuite in acest fel !!!
De ce, ma intreb,aparatorii cainilor ,nu vad si aceste exemple de mai sus,si nu sar in sus plini de o sfanta si fireasca revolta ??? ???
Marele Dumnezeu insusi a lasat insa,animalele pentru binele omului,si nu pentru raul sau !
De aceea omul, cuprins de o tristete profunda si o remuscare fireasca, nu poate sta sa moara de foame langa, vitel,sau langa porc,fiind in firescul lasat de zumnezeu,sacrificarea acestor animale pentru binele omului !!! Lege lasata de Dumnezeu !
Acuma, la fel e si in domeniul,cazul cainilor heberei : Dumnezu vrea binele omului,si si ai porunceste, prin firescu lucrurilor,sa elimine prin ucidere pe acei caini nedoriti de nimeni !
Iar omul,supus vointei divine, o face fara placere si cu remuscari,insa o face spre binele sau !
Deci, in concluzie, oricata fireasca compasiune si mila am avea, nu putem pune mai presus de om (creatura perfecta a divinitatii)...pe animale, deoarece i-am aduce o jignire imensa lui Dumnezeu ,considerand animalele superioare omului !
I-as sfatui deci,pe cei care cred ca animalele sunt superioare omului,sa-si reconsidere pozitia, si sa se gandeasca bine daca nu sustin o erezie si o jignire la adresa perfectiei lucrarii dumenzeiesti !
Amin !
|