Nu stiu daca iti e de folos ce iti spun dar multumeste-I lui Dumnezeu pt cei doi copii si nu incerca sa intelegi de ce nu a fost sa fie sa ai si fetitele langa tine...uneori,noi oamenii nu avem puterea sa intelegem ´´ DE CE?´´ fiindca judecata lui Dumnezeu e diferita de cea a oamenilor.noua poate ni se pare ca nu e drept,nu e corect,ne intrebam ¨¨de ce tocmai mie? sau cu ce am gresit?¨¨...dar Dumnezeu stie cu ce scop a luat fetitele la el!
mai gandeste.te si la varianta ca putea sa fie mai rau,Doamne fereste puteai sa mori tu la asa sarcina cu probleme si iti ramanea baietelul cel mare orfan,sau puteai sa ramai fara nici un bebelus din cei patru sau si mai rau...
Roaga.te Maicii Sfinte sa te mangaie,Ea stie durerea unei mame care sufera dupa copilul ei si roaga.te sa ai rabdare si intelepciune si cu timpul ...nu vei uita...dar incearca sa te bucuri de cei doi copii pe care ii ai si nu te mai chinui cu remuscari,mai bine spune.ti ca ¨¨asa a fost voia lui Dumnezeu¨¨(asa cum ne invata rugaciunea Tatal Nostru)
In incheiere,nu iti spun nimic ,doar iti recomand sa asculti o priceasna care sper ca iti va spune mai multe decat am scris eu aici
http://www.youtube.com/watch?v=4DX2x...eature=related.
Doamne ajuta!