View Single Post
Vechi 19.02.2011, 18:19:16
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Scotianule nu mai fi viclean. Stii bine ca protestantismul nu e bun,stii cum a aparut doar... S-a impartit Hristos?? De unde doamne-iarta-ma scoateti atatea secte?? Care-i cea buna pana la urma? Deja sunt satul de atata ratacire!
Si eu te iubesc Raoul.Las ca ne vedem in fata Domnului si iti expui acolo opiniile.Daca esti satul de ratacire ai putea sa verifici cat de drept sau ratacit esti tu.Ultima data cand te-am vazut iti admirai(imaginea pe care o aveai drept avatar)bicepsii intr-o imagine in baie.Este un bun inceput pentru pocainta.

Adica complet alteceva decat: ,,Mda,hai sa ne laudam... Eu am liceut,luat bacul cu 9,46 si acum sunt student la drept in anul 2. Am abia 21 de ani,ce te-ai astepta sa am?? Mai am si curs si permis de port-arma + o amarata calificare in paza,protectie si interventie obtinuta cu nota 10 (nu ma laud dar si cel cu care am facut cursul - fost cadru militar - a recunoscut ca sunt primul intalnit de el cu media zece in cap). Si examenul l-am dat cu cei de la politie iar de port-arma cu cei de la jandarmerie. Acolo iarasi am obtinut cel mai bun punctaj,respectiv 28 de puncte din 30,tragere aproape perfecta! Zic ca stau bine la varsta mea,la 19 ani am fost prima oara trimis pe interventie in discoteci. Nu orice "fraier" este dus acolo,iti spun eu. Asa ca nu mi-e rusine cu mine."

Suna cunoscut citatul?Cauta prin Pateric si poate vei invata ca Parintii evitau sa vorbesca despre ei.Sau daca o faceau era cu mult umilinta si lepadare de sine.Eu ti-am mai spus:la 21 de ani viata este frumoasa.Intri cu capul prin zid.Mai tarziu observi ca exista si o usa.

Last edited by Scotsman; 19.02.2011 at 18:25:05.
Reply With Quote