View Single Post
Vechi 20.02.2011, 16:25:22
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink Xanixade

Precum bine cunosti , chiar daca nu vei recunoaste , ai avut o atitudine recalcitranta vizavi de opiniile mele, de cand ai facut primul post pe alt topic..Nu-mi pasa de asta( te porti cum stii ) , fiind irelevant , insa 3 lucruri vreau sa-ti punctez si ti le voi repeta la INFINIT pana iti vor intra bine in cap:
1.Nu am afirmat ca muzica religioasa nu e buna(dovada ca pe topicul initiat de mine postez mereu si nu sunt ipocrita ca altii)Iar despre scrieri ale parintilor la fel..Am scris in CLAR.....ca nu socotesc a fi bine sa nu citim DECAT ce au asternut ei pe hartie......... ..DECI..nu fa pe moralizatorul ca ma faci sa rad...la modul pueril in care zadarnic imi tot cauti pricina....

2.Sa fim seriosi...Daca vrei sa te rogi mult o poti face...Si poti asculta si muzica de care vrei apoi....Iar cat de maruntel gandesti rezulta la fel de claro din cum ai interpretat chestia cu trena(aici iti multumesc, iar m-ai binedispus)....baiete !Si sa nu uit...tot de dragul lui DUMNEZEU, eu ascult pe langa muzica psaltica , multa alta muzica si ma simt extraordinar si n-as renunta la asta pentru nimic in lume oricat ati urla tu ori altii ca n-as avea dreptate...NU caut sa-mi impun parerea...Eu asa simt ! Punct!

3.Crescand cu mama muziciana , normal ca stiu aprecia realele valente ale muzicii, iar daca am alta opinie decat a ta, AM DREPTUL...pentru ca e libertate de exprimare a opiniei si n-ai cum sa schimbi asta tu, si nici n-ai cum sa-mi demonstrezi nimic...Pace tie !

ps. Mi-e perpendicular ce si cum si mai ales de ce ( de fapt eu cunosc raspunsul la cea din urma cel putin) incerci in locul unui dialog cordial, sa impui ceva ce eu nu accept...Asta spune multe...
Dumnezeu sa fie cu noi !

.
Reply With Quote