Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu
Tz tz tz iar vorbesti fara sa gandesti...
1) In primul rand se scrie "impotriva" nu importriva,dragule nu te grabii sa scrii lucruri spuse in spatele blocurilor in timp ce spargeti seminte,daca tu crezi asta,inseamna ca nu prea citesti presa...au fost nu stiu cate cazuri in care politistii isi faceau legea.
2)Asa este multi au vile dar ai vazut ce este inauntru?spatiu gol golut fara tencuiala si acoperita cu covoare tiganesti iar la masini ei le tin acolo in garaj sau in grajd pentru ca nu au service autorizat in caz ca apare vreo defectiune...asa este carucioarele pana in varf dar de unde crezi ca au bani?card de credit frate la care dupa aia au de platit asa mult ca multi se gandesc sa se sinucida sau sa plece din tara.
3)Tara nu este plina de lenesi,ci este plina de oameni fara un ideal sau scop in viata ei pefera sa aibe aceeasi rutina zilnica ca niste roboti progamati,nu avem nevoie de cladiri sau autostrazi,avem nevoie de un nou scop pentru Romania,asa cum in 1914-1935 era visul Romaniei pentru un viitor mai bun dar acum 1989-2011 ce sa mai fie?si da de ciobani prosti la tara avem destui dar un idealist politic nu avem...Tara de prosti atat pot spune.
P.S Ce promovez eu nu este propaganda lui Vantu sau Voiculescu ci este propaganda de liberalism politic sa ne eliberam din aceste catuse si sa fim liberi pentru a ne face dreptate,fiecare persoana trebuie sa aibe propriul guvernamant si mai ales:Everything for everyone and nothing for ourself!
|
Mie imi pare bine ca dumneata ma faci asa tanar,incat ma si vezi cu baietii in spatele blocului(ha,ha,ha !),desi nu am stat niodata la bloc !!!
probabil dumneata ai ,desigur o varsta inaintata, undeva pe la 60 de ani, banuiesc...iar in aceasta calitate te-as invita prin piata, sa vedem putin preturile la legume si alimente...si o sa vedeti plin de usturoi chinezesc, printre altele, la un pret ultra-scump, cartofii asisderea,din import in mare parte ???
pai unde-s romanii astia harnici de care vorbiti ca ei nici usturoi nu-s in stare sa aiba, cat despre cartof(mancarea saracului) a devenit deja mancare de lux,cand te uiti la ce pret astronomic au ajuns !!!
Deci toata tara munceste de zor !!!
O fi muncind ei,da nu in agricultura, asta e clar,caci fug ca drakul de tamaie, de ea !!!
Iar vilele noilor capitalisti,din clujul nostru, te asigur ca au un interior de lux,si bun gust, pe masura proporietarilor,care s-au straduit sa le faca...
...va invit intr-una dintre ele sa va convingeti singur,ca pana acum ati fost se pare numai in case de tigani !!!