Doamna, ti-am mai explicat parca in alte cuvinte ca nu ai dreptate sa te iei de Ionut.
1. Nu ma iau...dar imi EXPRIM opinia indiferent ca te deranjaza asta...domnule!
El vorbeste din experienta si din grija delor multi. Nu se gindeste numai la EL. Prin asta da dovada de gindire crestina.
Tu pe de alta parte cu al tau batjocoritor "crestineste vorbind" vorbesti dintr-un spirit poetic, nerealist.
2.Asa sunt eu alcatuita....mai...poetica dar sunt o fire empatica, receptionand perfect deopotriva trairile celor din jur si bipezi cat si pe cele ale nefericitelor patrupede...Ca sa stii si tu....traim in sec XXI si chiar de ai o fire romantica , idealista...picioarele sunt bine ancorate pe pamant (desigur depinde ce nr la pantofii mintii are cel care le priveste)
Stii ce se intimpla in cazul tau. Nu reusesti sa ai empatie cu cel de linga tine care a fost muscat, si deasemenea ai acea opozitie (gen datul cu coatele in dreapta si-n stinga) tipic romaneasco/balcanica catre autoritatea in drept, si INDISCIPLINA CIVICA si comunitara.
3. Stiu... N-as avea constiinta impacata daca as fi o ipocrita, sa gandesc una si sa scriu ce vrea s-auda celalalt..Alfabetul manipularii nu trece la mine...
Atita timp cit aceste notiuni de cultura si civilizatie tie si celor multi ca tine VOR FI STRAINE si NEASIMILABILE din cauza caposeniei acestui segment enorm al populatiei veti continua sa va balaciti in mizerie si suferinta.
4.Draga...nu voi dori niciodata UCIDEREA unui caine nemotivat, dar am specificat daca m-ai fi citit peste tot , ca cei ultraviolenti si nedresabili pot fi eutanasiati, dar bland , nu cu ciomagul...(ca ase ii moda la romani)....
Pe scurt, aceasta retorica a ta referitor la ciinii vagabonzi care nu sunt altceva decit alt fel de sobolani de cartier, s-ar schimba la 180 de grade in momentul in care ai fi tu personal muscata serios de o haita care vrea pungile tale de mincare, dupa care povestea nu se termina aici, mergind la spital de vre-o 20 de ori pentru injectii in abdomen sa mai capeti si vre-un virus de pe acolo, asa cadou.
5.Intamplator ori nu....am fost muscata....De doua ori...Insa stii ceva? Am invatat ceva din asta....Si de atunci m-am atasat si mai mult...Ii faci sobolani de cartier...Sincer....la cum gandesti chiar nu mi-as dori un tip ca tine....De cand cu cainii saracii vagabonzi....am inteles din nefericire ce multa lume-i in jur si cat de putini OAMENI !
De ce oare felul in care militam depinde de circumstantele noastre PUR PERSONALE, EGOISTE?
Poate ca reusesti sa scrii ceva si in sensul asta, ce zici?..te bagi? :)
6. Egoism? De unde si pana unde? Ca NU vreau eutanasierea in masa a cainilor fara de stapan? Sa fiu o egoista pt iubesc creatia lui Dumnezeu si vietatile inmultite din prostia si neglijenta unora? Nu voi fi de acord cu uciderea lor, dar pledez pentru adaposturi, sterilizari, deparazitari, vaccinari si ADOPTII !!!
Sa fiu iertata, dar ceea ce ma defineste naturii umane indumnezeite , mi-a daruit iubirea pana si fata de rame , respectul fata de viu si mila fata de neputintele sufletesti ale unora dintre semenii mei ! Pace tie !
Pentru cei cu open mind:
ps. Cine n-are un catelus poate sa-si ia unul, la adaposturi si pe strada sunt destui necajiti! Sa dovedim ca inca mai sunt OAMENI intre oameni...
|