View Single Post
Vechi 21.02.2011, 16:13:31
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreea2209 Vezi mesajul
Tocmai am citit de la inceput si pana aici, povestea ta si cat de multi ti-au fost alaturi. Dar nu inteleg ce s-a intamplat? De ce e liniste, de ce nu a mai zis nimeni nimic? Eu speram ca pana la ultima pagina sa citesc ca ai reusit cat de cat sa te pui pe picioare, se pare ca nu a fost asa. Povestea ta este cutremuratoare, nici eu nu am loc de munca din luna septembrie si deja imi este foarte greu, chiar daca am familia alaturi, mi-e greu mie cu mine psihic si sufleteste,cu toata situatia..nu imi pot inchipui nici macar pe jumatate chinul prin care treci, dar uite cati oameni sunt cu gandul la tine, cati sunt aici dispusi sa te ajute asa cum pot, fie macar si cu o vorba buna. Ma alatur lor si sper sa te ajutam cumva, fiecare din putinul lui, impreuna sigur putem schimba macar un pic situatia ta. Fruntea sus, ca nu esti singura, daca ai ajuns pana aici..cu tot greul si suferinta din fiecare zi, sigur cineva acolo sus te iubeste.

Cum putem strange suma despre care s-a discutat?Ati gasit o modalitate?
Buna,

Nu am mai scris, intr-adevar... Multumesc ca ai fost si tu aici. Si multumesc pentru incurajari.

Imi pare rau pentru tine. Sper sa iti ajute Dumnezeu sa gasesti un loc bun de munca cat de curand.

Pot sa iti spun ca au fost si sunt aici oameni cu suflet mare, din toate punctele de vedere. M-au ajutat si ma ajuta enorm. Fara ei as fi ajuns cu siguranta in gura mortii.

Nu am decat cuvinte de multumire la adresa fiecaruia, pentru binele pe care l-am primit. Dumnezeu sa le intoarca bunatatea inmiit si sa-i aiba in paza!

Suntem mai binisor. Inca tin postul. Psihic, sunt mai bine. Incerc si ma straduiesc din rasputeri sa merg mai departe si sa nu cad in deznadejde. Astept acum de la cineva o raza de speranta cu un servici bun. Si sper din tot sufletul sa ma pot redresa asa cum trebuie. Nadajduiesc ca Dumnezeu sa ma scoata la liman.

Iti multumesc pentru gandurile bune.

Doamne ajuta!

PS: Promit ca mai scriu.
Reply With Quote