Deci
iată-i cum încep să se adune la partidul stat din care au plecat, și mai lipsește doar PNG-ul și minerii lui Cosma ca să fie ca la
poza de grup din noaptea de pomină. Defapt minerii nu lipsesc și nici PNG-ul. Deci dictatura distribuită a PCR-ului, la nevoia lor iată că se readună și se reunește sub același steag ca să fie absolut siguri că vor ieși în alegeri în 2012 numai ei. Toate trupele au reintrat sub comanda lui Antonescu-Ponta ca să se lupte cu doi oameni: Băsescu și Boc. Defapt nu vor să aplice referendumul validat, că de aia le este frică, sunt prea mulți dictatori și nu sunt decât 300 de locuri validate prin referendum.
Nu e de râsul gLumii? Să vrei să te răzbuni cu atâta patimă după ce ai fost ''ciuruit'' atât de frumos de popor? Și dacă nu e Geoană cel care vrea să se răzbune, că doar el a picat de fazan, atunci cine e omul din umbră? Cine e
fumătorul care pune în scenă această monstruasă coaliție? Ca să ce? Să ne scape de ce? De sărăcie? Nu cumva vor să ne scpae ei de altceva? De ce anume vor ei să ne scape? Ce ne-a mai rămas? Ce mai are astăzi românul? Păi pe Boc și pe Băsescu și iată că ei vor să ne scape de tot ce ne-a mai rămas valoros.
Eu nu mă tem și dacă or să-i suspende sau dacă o să câștige ei alegerile... ci ei ar trebui să se teamă... că e clar că nu știu ce fac și nici n-au știut vreodată. Că nu văd altceva decât că încearcă să-și facă o faimă compleșitoare ca în mod fatalist să te crezi învins din start, pentru că iată poporul crede doar ceea ce vede și vede că le-a rămas în sondaje 11% celor pe care i-a iubit, dar tare o să mă distrez și eu de ei dacă vor ajunge și ei să ia tot 11% în alegerile viitoare că așa o dragoste între ei și popor este cam dubioasă. Dar din păcate românii se lasă ușor păcăliți, doar pentru o bucată de pită, un mic, o fasole cu ciolan sau niște bani în plus la pensie sau la salar, sau pentru o mică grevă ''spontană'' sau să scape de circul și cearta zilnică de pe TV. Fiindcă omul crede doar ce vede, și dă vina pe cel de lângă el vrând să scape de ceva, căci nici până azi omul nu pricepe ceea ce i se întâmplă.
Dar românii sunt totuși cei mai inteligenți și alianța asta PCR-istă (Pile, Cunoștințe și Relații de familie... politică) va avea o mare surpriză când se va trezi din visul viclean, așa cum s-a trezit și Geoană în
cosmos, se vor trezi că nu le lipsește decât Ceaușescu pentru ca să-i conducă un adevărat fiu de nădejde al partidului...
Ceea ce mă miră e faptul cum de se pot înțelege așa de frumos ei între ei, atâția dictatori așa de drăgălași. Cum? Ce-i unește oare pe ei la luptă? Ce iluzie? Că îi va vota poporul? Sau e iluzia că până atunci vor reuși să păcălească pe suficient de mulți, pe toți, căci omul va zice: ''ăștia sunt mulți, deci precis au ei dreptate dacă sunt mai mulți... să votăm cu ei că ăștia n-a tăiat din bani... deci ăștia sunt de vină că aia ne-or dat iară ăștia ne-or tăiat... '', dar nu știu ei că defapt nu le-a dat nici unii și nici alții... ci le-a luat și toți banii sunt defapt hârtii fără acoperire și fără valoare.
Dar Boc îi va birui pe ei iarăși, și iarăși, și iarăși și iarăși... ca un adevărat hopa Mitică și nu numai atât ci parcă-l văd cum va ieși chiar președinte... și atunci să-i vezi ce groază și ce scrâșniri și ce frisoane au să capete unii și am impresia că unii se vor cam interna, care pe unde. Nu-i exclus.
Deci mie mi-e clar că le este foarte frică. Vor să ridice o țară întreagă pentru ca să lupte cu doi oameni... și atunci nu sunt ăștia doar niște iepurași dalmațieni care au ros toată pajiștea? Să nu fi jignit iepurașii...
Mie mi-ar fi rușine. Serios, PDL-iștii au 11% și ție ți-e tot frică să n-o pățești iar în alegeri și iată marea alianță care vrea să spulbere tot. Deci comuniștii ăștia sunt și fricoși nu numai us-lași. Eu
m-am lămurit.
Dar în 2012 a zis cineva pe Tv că va veni la conducere un rob al Domnului. Poate o să candideze Florin Călinescu sau Dan Puric, să vezi atunci ce distracție, să ia Dan Diaconescu 40% cu Partidul Poporului și să iasă președinte Florin Călinescu.