Subiect: Filmul Ostrov
View Single Post
Vechi 01.07.2007, 01:29:33
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi

Iar filmul Ostrov (nu-mi place nici titlul) mi se pare ca are ceva aiurea, asta deoarece actorul s-a calugarit si prea e cusuta frumos actziunea cu atza alba (defapt neagra) asha fel incat ceva nu corespunde... desi nu l-am vazut asha mi se pare... Poi cine a vazut actor sa se calugareasca de la un rol... nu-i exclus, e adevarat, doar ca, doar ca... ??????
Imi pare rau ca gandesti astfel. Asa eram si eu inainte, aveam prostul abicei sa-mi spun parerea despre un film inainte sa il vad, dar in timp m-am lasat de asa ceva pt ca mi-am dat seama ca greseam de multe ori, putand de altfel sa pierd multe filme bune pt ca as fi anticipat eu ca ar fi un film prost. Plus ca la faza ca nu iti place nici titlul filmului dai dovada de "copilarie"! Tu critici filmele dupa cum se numesc? lucru slab...

Si apropo de cei care tot vor sa faca rost de el, vreau sa le spun o metoda foarte usoara de a obtine acest film: Downloadati de pe net kitul programului DC++, il instatlati repede in calculatorul vostru si va bagati adrese de huburi in DC++ pentru a avea resurse de download. Ca doar de aia aveti internet, nu?! :)
Reply With Quote