View Single Post
Vechi 21.02.2011, 23:26:31
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniel83 Vezi mesajul
Ce sa zic...am inteles ideea, 90 la suta din comentariile de pe forum sunt citate din Biblie, preoti, Cleopa, Steinhard etc.
Mai prietene, nu te supara, nu ai inteles.
Daca pe forum cineva citeaza din Steinhardt si pretinde ca isi exprima parerile lui, acela e un hot. A savarsit un furt.

Citat:
Tu, insuti ma trimiti sa citesc Biblia sau vreo carte....foarte original. Cand, in schimb vine cineva si scrie ceva ce s-a mai scris, nu mai conteaza ca poate acel mesaj era real, poate spune un adevar devin un copiator...acuzati omul si nu mesajul....sofism ziceati ca se numeste?
Eu iti sugeram sa citesti Biblia pentru a intelege ce cred crestinii.
Pentru a avea si tu opiniile tale personale. Nu doar sa afirmi „mesajul Bibliei e irational” pentru ca asa ai auzit de la altii. Ceea ce scrii in mesajul anterior despre cineva care a ramas „insarcinata cu o stafie” sunt doar niste deformari rautacioase clocite in mintea altcuiva. Nu a ta. Nici a crestinilor.

Citat:
Oricum atitudinea ta este aceeasi cu a bisericii din ultimii 2000 de ani...nu dialogului, nu schimbam nimic. Stai linistit ca suntem limitati si oricum vom arde in iad, cum scrie in carte.
Eu imi doresc sincer sa dialogam si cred ca mai sunt multi pe aici care isi doresc la fel. Dar daca vii cu copy/paste aiuritoare cine crezi ca e dispus spre dialog? Zi ceva despre tine, ceva autentic, ceea ce crezi tu cu adevarat in forul tau interior, ceva real. Si vei vedea ca dialogul este posibil. Dar nu copy/paste please, decat daca subliniaza o opinie de-a ta si daca dai sursa.

Si apoi eu cred ca tu vei ajunge in rai.
Pentru ca vei citi Evanghelia dupa Marcu, vei intelege ce cred crestinii, vei intelege cine este Isus si vei fi incantat sa calci pe urmele lui. Succes si Doamne ajuta.

Last edited by Iosif77; 22.02.2011 at 00:54:05.
Reply With Quote