View Single Post
Vechi 22.02.2011, 03:03:15
mihaila_alin
Guest

Talking

Citat:
Īn prealabil postat de babydenyssa Vezi mesajul
eu am gasit ce ai spus tu intr-o carte si mai exact in Astrologie si numerologie spirituala.
Cei care comenteaza pe acest site ar trebui sa fie mandri de faptul ca suntem romani si descendenti ai Dacilor deoarece ei sunt stramosi nostri si nu sunt vinovati de situatia actuala a tari.
dupa ocupatia romana in dacia,daci au mai ramas descendentii celui ce a vindut secretul apei cetatii regia,si fricosii ce sau ascuns de urgia romana printre stinci si au proliferat ca tobolanii plus ca sau corcit cu romanii cei inchinatori la idoli si perversi si a aparut o noua natie cu niste apucaturi ce le mostenim cei de acum mincinosi, lasi,hoti,atei. romani au adus tot ce era mai rau in provinciile lor ca sa populeze dacia,cea golita de dacii ce drepti si dirzi si luptatori ce nu stiau frica de moarte.se spune ca un luptator dac in disperarea lui vazind iminenta caderii cetatii se lupta cu 50 de romani si au fost casapiti pina la unu minunind tare pe ostasii romani.aceasta e cauza nevinovatiei stramosilor luptatori caci cu ceilalti mi-e rusine de imi acopar fata sa nu ma vada nimeni ce nimuruc sunt.
Reply With Quote