View Single Post
Vechi 22.02.2011, 09:53:15
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu inca nu am reusit sa am o pozitie clara asupra acestui subiect: pe de o parte ma gandesc ca intr-adevar,legalizandu-se,macar aceasta activitate ar fi controlata,femeile respective ar beneficia de controale medicale si poate atat ele,cat si clientii lor ar fi mai feriti de boli cu transmitere venerica.
Bun,dar pe cealalta parte ma gandesc ca meseria asta inseamna pur si simplu degradarea fiintei umane de la stadiul de fiinta spirituala,la aceea de marfa.Fetele si femeile respective sunt cu adevarat marcate de lucrurile prin care trec,fizic vorbind sunt imbatranite cu cativa ani buni,organele genitale distruse,incat la final nu mai pot fi numite niste femei intregi,ci mutilate din toate punctele de vedere,deci...cum sa legalizam acest lucru?
Deasemenea sunt omul care crede ca o iesire exista intotdeauna,chiar si din cea mai dificila situatie,insa probabil nu o vedem noi la momentul respectiv,deci nu cred ca vinderea trupului chiar este singura solutie pentru care o tanara aflata in dificultate poate opta,iar cand vorbesc despre saracie crunta si femei care au reusit sa razbeasca pastrandu-si demnitatea de fiinte umane,am inaintea ochilor imaginea clara a unor exemple,unele foarte apropiate mie.
Te poti gandi si ca omul este pana la urma liber sa aleaga ce sa faca cu viata sa (desi in multe cazuri fetele astea sunt prinse ca intr-o capcana,iar dreptul de a alege sau a se razgandi le este luat),ca oricum aceasta activitate dainuieste de cand lumea si probabil va continua mult si bine,deci iti spui ca macar sa fie supravegheata intr-un cadru legal,insa este o forma mai mult sau mai putin mascata de sclavie...atunci ar trebui sa legalizam din nou sclavia umana?Argumente pro se pot gasi pentru multe tare ale societatii,cum ar fi si consumul de droguri.In afara am inteles ca se fac campanii de informare a dependentilor de droguri injectabile si acestia pot gasi in diferite locatii seringi noi cand doresc sa isi administreze drogul,pentru a evita riscul de infectie cu SIDA si alte boli,asta neinsemnand ca a fost legalizat si consumul sau traficul de astfel de droguri.
Este o problema tare delicata,spinoasa,care trebuie privita cu toate implicatiile si efectele sale asupra fiintei umane,prin urmare eu pana in prezent chiar nu am reusit sa ajung la o concluzie prea clara in privinta asta.