Citat:
În prealabil postat de mirelat
"Comunismul a inceput in Rusia,dar va atinge apogeul in S.U.A."
Marius_Daniel, stiu ca e off topic, dar totusi, ce ti-a venit sa iti pui asta la semnatura?!
:thumbsup: Aici in SUA proletariatul nu este la putere - si nici nu cred ca va fi vreodata, ci ea va ramane in mana asa-numitei "powerful white elite" - dar intr-adevar toata lumea traieste bine, ca nici nu ai cui sa dai ceva de pomana ca toti au de toate! daca asta = comunism, atunci e cum zici tu !
|
Sora,nu stiu daca ti-ai dat seama,dar in S.U.A. oamenii sunt perfect controlati,incepand de la camere video "pentru siguranta",carduri,credite,facturi,etc. si culminand cu ascultarea telefoanelor si interceptarea mail-ului,bineinteles tot din motive "de siguranta".In Rusia si tarile ex-comuniste progresul industrial s-a facut fortat,de voie de nevoie,prin teroare.In schimb,in S.U.A. oamenii sunt atat de indoctrinati(marea majoritate)incat au facut asta de bunavoie si nesiliti de nimeni.Si ai vazut cat a "progresat" intreaga lume...Modelul S.U.A se vrea la scara planetara,da,tara cea mai libera,democrata,tot ce vrei,numai credincioasa nu...E o tara fara Dumnezeu.E un nou Babilon.Ne intoarcem de unde am plecat,la o singura limba,o singura putere,sa traim ca in triburi,ca niste salbatici.Ne-am intors la 360 de grade sa zic asa.Da,se va atinge apogeul comunismului,toata lumea va deveni o mare inchisoare din care nu va mai scapa nimeni.Iar cine va vrea sa scape,nici o problema,vin imediat "baietii destepti" din N.A.T.O. sa iti ia urma ca unui animal,caci acum te pot gasi si-n gaura de sarpe cu tehnica lor "evoluata".Asta e de fapt N.A.T.O. - armata mondiala a lui antihrist.