imi pare rau

dupa 6 ani, mi se pare foarte greu de luat de la capat. depinde si de forta fiecaruia. ceva probabil nu mergea bine in relatie, sau pur si simplu el nu e destul de matur. iesi la o cafea cu cineva si gata calci in picioare 6 ani ? mi se pare cam imatur, instabil .... depinde si ce varsta aveti voi ...
oricum pentru mine intotdeauna a mers regula cui pe cui se scoate. trebuie sa iti gasesti pe altcineva care sa te faca sa uiti si care sa iti fie si drag bineinteles, nu primul iesit in cale. pentru asta roaga-te mult la Dumnezeu sa iti scoata in cale un baiat bun, care sa stie sa te aprecieze si sa te respecte si cu care sa faci o familie si casa buna.
inainte sa il intalnesc pe sotul meu aveam o relatie cu cineva de vreun an de zile, dar care a stiut doar sa isi bata joc de sentimentele mele. era imatur, numai cu gandul la petreceri, la distractii, eu vroiam ceva serios, vroiam o familie, dar ca fraiera ma tot tineam de capul lui cu gandul si speranta ca se va schimba. la un moment dat am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa scap de el, sa am putere sa nu il mai sun, sa nu il mai caut, sa imi scoata Dumnezeu in cale un baiat bun care sa ma aprecieze si cu care sa ma casatoresc. si uite asa, in vreo 2 luni, mi-am intalnit jumatatea.