View Single Post
Vechi 22.02.2011, 21:42:57
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
EU n-am postat despre cei ce au facut invocatii...Am citit multe ...dar cand am vizitat acele locuri, eu personal am trait o stare de bine , care mi-a oferit liniste.....Dar m-am rugat lui Dumnezeu...Despre Zamolxe(is) pot povesti multe , insa chiar nu are sens....Deci privitor la cei ce invocau sau invoca spiritul lui Zamolxe....ma abtin !
calatorule si eu am fost la regia,intr-un an eram arbitru in cadrul unui concurs de drumetie montana initiat de clubul de turism kogaion din care faceam parte.eu le dadeam startul intrun traseu ce urmarea obiectivele istorice si pe unii concurenti poate iam suparat putin cu exigenta mea verificare a minimului de echipament din dotarea fiecarui grup participant,dar era spre binile lor caci muntele nu iarta nici pe soldatii romani.dupa plecarea grupurilor in traseu si pina sa fiu recuperat de colegi am avut vreme sa ma simt bine vrio citeva ore minunate.m-am sintit tare mindru ca sunt mostean al zestrei ce a ramas dupa tavalugul roman.armata romana dupa ce cucereau cetatea darimau zidurile si le acopereau cu pamint punind cite o trupa de paza sa nu indrazneasca nimeni sa se mai apropie macar de ceia ce lea fost sistemul lor de aparare si loc de inchinare si casa chear.si dupa 2000 de ani vine un cioban ce isi pastea pe acolo oitele lui dragi si descopere ceva ce ar aduce cu un zid, de acolo nu a mai fost prea mult pina la marea descoperire.

Last edited by mihaila_alin; 22.02.2011 at 21:47:37.
Reply With Quote