View Single Post
Vechi 22.02.2011, 23:06:23
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
face parte din manualul de manipulare?

va intreb in mod direct de cateva zile care sunt studiile pe baza carora d-voastra, ca medic, recomandati tratamente homeopate pacientilor d-voastra ... si stati ca strutul cu capul in nisip si nu raspundeti

cand va intreb ce afectiune vindeca nitroglicerina ... o dati prin balarii si confundati notiuni elementare din medicina ...

dar imi cereti sa raspund instantaneu cand afirm ca ceaiul menta are efecte terapeutice

Dar studiile care susțin efectul benefic al homeopatiei le puteți găsi foarte bine și singur. Cu singura condiție: să cercetați, având dorința de a cunoaște. Că s-a tot adus în discuție un studiu din Lancet care "demonstra" că homeopatia nu funcționează, iată un alt studiu în care homeopatia funcționează. Publicat în....Lancet:
http://www.thelancet.com/journals/la...293-9/abstract

Problema la dv este că aplicați un dublu criteriu pentru a vă susține convingeri anterior formate. Astfel:
-când vine vorba de homeopatie, spuneți că nu există studii clinice care să o susțină. Prin urmare, dacă nu există studii clinice, înseamnă că nu funcționează
-când vine vorba de fitoterapie, spuneți că funcționează. Eu v-am întrebat pe ce studii dublu-orb vă bazați. Răspunsul dv, deocamdată, este că nu puteți furniza studii așa, "instant". Cu alte cuvinte, ați cerut timp de căutare. Prin urmare, convingerea dv că fitoterapia funcționează nu s-a bazat pe studii. Așa-i ? Iată, convingerea ați avut-o și până acum, dar studiile le căutați abia acum. De unde vine, deci, această convingere ?
Acum vedeți mai bine dublul standard pe care îl folosiți, acuzându-mă de manipulare ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 22.02.2011 at 23:11:22.
Reply With Quote