Subiect: Pacatul
View Single Post
Vechi 01.07.2007, 19:25:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Eu am mare respect pentru slabiciunea omeneasca .

Acel "vreau" pentru mine nu este numai al meu ,
ci jumatate al meu ,jumatate al lui Dumnezeu .

Care-i "picatura " care face sa se incline balanta spre Da , desi mult timp am vrut sa spun si n-am putut . Ce este hotarator ?
Poate prin milostenie , poate prin slujirea aproapelui ,poate ,poate ......

(In VT , exista un rand in care se spunea : li s-au impietrit inimile , ca sa nu se roage , sa nu fie iertati .La asta meditez des , desi nu mai e actual , a venit Hristos ). Am mila de cei care nu "misca chiar nimic " .(fara a se socoti mandrie!)

Si totusi in fata lui Dumnezeu nu mai ai timp de explicatii , ce ai in "traista" cu asta te prezinti , nu e timp de scuze . Eu asa simt .

Cred ca daca nu putem sa ne rugam ar trebui sa facem mai multa milostenie , sa aratam mullta mila si toate se vor schimba . Nu e usor sa nu te poti ruga deloc !

maria
Acea picatura poate veni in clipele de cumpana ale vietii noastre. Sint anumite momente cind El ne trimite anumite semne, de multe ori sint necazurile si greutatile vietii care ne sint trimise spre trezirea noastra din somnul "dulce" a pacatului , din acele placeri amagitoare. Trezirea noastra se face citeodata lent iar in cele mai multe cazuri brusc, trezindu-ne parca in alta lume. Pedagogia Lui face parte din acele Taine de nepatruns pentru mintea omeneasca. Crezi tu draga Maria, ca eu ma -m rugat cum ma rog acum din tot deauna ? crezi ca eu tin post de cind ma stiu ? crezi ca eu mi-am constientizat si indreptat greselile si pacatele din tot deauna ? A fost acea clipa pe care El a vruto si pe care eu am simtit-o si care ma schimbat si pe care nici nu o gandeam in urma cu ani si ani. Puterea Lui e de necuprins , draga Maria !
Reply With Quote