Citat:
În prealabil postat de daniil96
1. cardiopatia ischemica nu este "vindecata" de nitroglicerina ... ar trebui sa stiti asta ... nu mai insist
|
Atâta vindecă medicamentele alopate bolile cronice. Cât vindecă nitroglicerina cardiopatia ischemică, tot atâta vindecă citostaticele cancerele, bronhodilatatoarele astmul, anticoncepționalele dereglările de ciclu, antidepresivele depresia și relaxantele intestinului colonul iritabil.
Citat:
2. aveti un singur link ... un singur studiu care demonstreaza eficienta homeopatiei? dati va rog si alte studii
|
Dar nu aveam niciunul. Acela pe care vi l-am furnizat l-am găsit azi, folosind cuvintele cheie "homopathy", "favourable" și "lancet". Procedând asemănător, sunt sigur că veți găsi singur destule studii. Pe mine personal nu mă interesează, homeopatia operează cu propriile ei studii (mai ales proving-uri și observații clinice). Dacă vă interesează pe dv, atunci cercetați net-ul. Iar dacă nu vă interesează nici pe dv, atunci la ce bun discuția ?
Citat:
3. ce reprezinta "forta vitala" pentru homeopati?
|
Pe scurt, este vorba de una dintre teoriile homeopaților în încercarea de a explica anumite fenomene observate. Organismele vii au propria lor forță vitală ("dynamis" îi spunem între specialiști). În cazul îmbolnăvirii, are loc o modificare asemănătoare cu aceea a unui post de radio care ar suferi un bruiaj. Dacă doriți o documentare un pic mai amplă și la zi, care ar excede cu mult topicul de față, citiți cartea "The levels of health" a lui George Vithoulkas.
Citat:
cine este "zeitatea" lui Hahnemann? "Only for natural diseases has the beneficent Deity granted us, in Homoeopathy, the means of affording relief;
|
Habar nu am cine este zeitatea lui Hahnemann. Presupun că o fi un dumnezeu al protestanților. Pentru mine, eu știu Cine este.
Citat:
am rasfoit ORGANONUL MEDICINEI al lui Hahnemann
am gasit in el forta vitala, zeitatati ... nimic despre Dumnezeu
|
Da ? Și în celelalte tratate de medicină pe care le-ați răsfoit, ce zice de Dumnezeu ?