View Single Post
Vechi 23.02.2011, 09:04:37
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc mult pentru parerile impartasite!
M-a cutremurat ce au povestit Calatorul prin ploaie,Neyra si Maria.Ma face sa imi dau si mai bine seama cam care sunt la modul pur pragmatic sansele sa scapi dintr-o asemenea coliziune si in plus sa nici nu fii aruncat in prapastie!Asta,daca nu Dumnezeu a hotarat altfel,iar sansele sunt 100% sa scapi daca Tatal in mare mila Sa hotaraste altminteri,dupa cum spunea si Dan 2011.
M-am mai gandit si la altceva:avand in vedere cum s-a rasucit tirul respectiv,noi practic am fost si un tampon pentru el fara sa vrem,pentru ca in felul in care a venit si la tonajul mare,era imposibil daca nu se oprea in ceva sa nu zboare cu totul in prapastie.Toti trei am fost ocrotiti:cei doi soferi si cu mine!
Desi pe moment am fost destul de calma si rationala,un mic soc a existat,dovada ca imaginea respectiva m-a bantuit putin noptile si zilele acestea,insa m-a si rascolit gandindu-ma la viata mea,sensul ei,voia Lui Dumnezeu cu noi toti...
Ma gandesc cat de intoleranta pot fi uneori cu greselile celor din jur,iar Tatal,desi suntem atat de pacatosi ne iarta si ne ajuta!