Citat:
În prealabil postat de Fani71
Sigur, daca medicina alopata iti ofera vreo sansa. Daca medicina alopata demisioneaza si ioti spune ca mori in cateva luni, dar ei iti ofera o chemioteraîe totusi, asa, ca sa isi faca datoria.. Atunci sigur ca preferi sa renunti si sa folosesti exclusiv o forma de medicina alternativa (e doar un exemplu si sigur nu se refera la homeopatie, pt ca homeopatia nu am auzit sa dea rezultate la cancer, poate doar la unele efecte secundare).
Chiar de ar fi si numai placebo tot ar ajuta. Dar nu cred ca este.
Cunosc pe cineva care s-a vindecat de astm, de ex., cu ajutorul homeopatiei.
|
Da,aveti dreptate este normal sa incerci mai ales atunci cand medicina alopata nu-ti da nici o sansa.Imi pare rau daca s-a inteles ca sunt impotriva homeopatiei pentru ca desi am avut prietena care a murit eu am mai cunoscut o mama care isi trateaza copii- de aproape orice boala-cu remedii homeopatice ai acolo chiar au fost rezultate bune.
In bolile grele si unde exista statisticile care cad ca niste ghilotine peste bietii bolnavi numai Bunul Dumnezeu stie ce este in sufletul unui om cu asa un diagnostic...si cum anume alege metoda de tratament,oricum exemplul dat de mine nu insemna ca soarta prietenei ar fi fost alta daca ar fi mers pe calea medicinei normale ci doar ca nici homeopatia nu a putut ajuta aici...
Speranta mea si increderea este ca Dumnezeu a lasat remedii pentru toate bolile numai ca inca nu au fost descoperite sau facute publice si sunt sigura ca aceste remedii sunt din sfera plantelor,produselor apicole sau a altor produse naturale si nu din cea a farmaceuticelor sau produselor industriale/chimice.