View Single Post
Vechi 23.02.2011, 11:11:33
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Intentia este sa le fac publicitate micutilor cu orice ocazie care se iveste. Daca un singur cititor face ceva pentru ei, atunci nu mi-am irosit timpul de pomana. Nici eu nu am stiut de existenta lor pana am aflat pe messenger de la cineva, absolut intamplator.

Asta indiferent de parerile voastre despre mine sau daca sunt off-topic.
Dragul meu,e foarte bine ca le faci publicitate,si eu am aflat de acest caz,si am fost impresionat.Insa am trei amendamente:

1.Nu mi-a placut faptul ca mi-ai dat in cap cu acest exemplu,pe care il stiam,raspunzand la chestiunea ca noi mai mult vorbim decat facem,cu exemplul ca altii fac...
Daca vrei sa fiu mai explicit,ma refeream la cei de pe forum ,in special..Dupa cum ai observat ,parintele respectiv nu sta pe forum..

2.Daca vrei sa-i faci publicitate,trebuie sa o faci si cu un scop anume,trebuie sa vezi care e acela..

3.Am impresia ca folosesti acest exemplu ca si cum ai fi participat si tu la aceasta actiune,adica iti asumi prin aceasta publicitate si niste merite...

4.Exemplul parintelui este despre virtutea milosteniei,si poti sa o strecori acolo unde se vorbeste de asa ceva.....
Reply With Quote