View Single Post
Vechi 23.02.2011, 14:11:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Dragul meu,e foarte bine ca le faci publicitate,si eu am aflat de acest caz,si am fost impresionat.Insa am trei amendamente:

1.Nu mi-a placut faptul ca mi-ai dat in cap cu acest exemplu,pe care il stiam,raspunzand la chestiunea ca noi mai mult vorbim decat facem,cu exemplul ca altii fac...
Daca vrei sa fiu mai explicit,ma refeream la cei de pe forum ,in special..Dupa cum ai observat ,parintele respectiv nu sta pe forum..

2.Daca vrei sa-i faci publicitate,trebuie sa o faci si cu un scop anume,trebuie sa vezi care e acela..

3.Am impresia ca folosesti acest exemplu ca si cum ai fi participat si tu la aceasta actiune,adica iti asumi prin aceasta publicitate si niste merite...

4.Exemplul parintelui este despre virtutea milosteniei,si poti sa o strecori acolo unde se vorbeste de asa ceva.....
1. Chiar daca tu il stiai, nu ai tu idee cati ochi citesc postarile de pe acest forum. Tinta nu ai fost numai tu.

2. Important e sa le fac publicitate. Asa gandesc eu.

3. Da, am participat si vreau sa mai ajung pe acolo. Parintele Teofil Paraian spunea ca lumea are nevoie de exemple si noi trebuie sa dam exemplul propriu. Indiferent daca unii se vor autosesiza si-ti vor raspunde ca te mandresti, ti se va vorbi despre modestie samd. In zilele noastre trebuie sa faci reclama mantuirii in gura mare. In cazul concret al copiilor de la Valea Plopului: am aflat de ei si puteam sa donez o suma oarecare si sa nu stie nimeni ca am facut asta. Eu insa am preferat sa dau sfoara-n tara si in firma si am reusit cu ajutor de Sus sa adun o suma impresionanata de la foarte multi oameni, plus un microbuz plin cu lucruri si sa le duc acolo, direct la ei. Ce zici, era mai bine sa le donez vreo 100 de lei in cont sau sa optez pentru varianta a doua?

4. Cum ziceam, mi-e indiferent ca sunt off-topic. Daca se gaseste un crestin care sa-si propuna sa faca un gest caritabil sau, mai mult, sa le dea si colegilor si prietenilor si celor din familie sansa sa faca o fapta buna, atunci nu mi-am pierdut timpul degeaba scriid aceste mesaje pe forum. Am nadejdea ca undeva acolo, cineva ii va ajuta chiar si cu putin.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote