View Single Post
Vechi 23.02.2011, 16:02:04
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, nu am zis niciodata ca in decalog scrie de "dinte pentru dinte"Eu unul am spus ca in LEGE Legea pe care a dat-o Dumnezeu evreilor prin Moise nu se limiteaza doar la Decalog.
Atunci te rog nu ne mai deruta cu subiecte colaterale, noi aici discutăm despre sabatul zilei a șaptea din porunca Decalogului, nu despre alte legi!

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Si pentru a te informa mai bine citeste Codex Sinaiticus (cea mai veche Biblie din lume, sec IV).Se gaseste on line pe net in engleza, germana, rusa si greaca, tradus de o echipa multinationala de la cele mai prestigioase universitati din USA, Germania, Rusia si Grecia.Acolo ai sa geseti, daca cauti in decalog, scris ca omul trebuie sa pazesca ziua a 7-a ca zi de odihna si NU sambata, asa cum sustineti voi adventistii
Din nefericire în Codex Sinaiticus nu se găsesc paginile din Exod 20. Ele n-au mai putut fi salvate de Tischendorf, probabil sunt chiar paginile pe care călugării ortodocși (nu ratez această ocazie - răutăcioasă - vei zice) le-au băgat în sobă să se încălzească. Exemplu sugestiv de "respect" pentru Cuvântul, Legea și Sabatul Domnului!
Reply With Quote