Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei
Ceea ce am vrut sa evidentiez este ca acel medic nu si-a asumat responsabilitatea pt faptul ca a scos tratamentul alopat, sau (cel mai probabil) nu stia ce urma sa se intample prin oprirea medicatiei si nu a avut ce responsabilitate sa-si asume.
As vrea sa observati ca nu am atacat homeopatia, deoarece nu am cunostintele necesare pt a face acest lucru. In schimb, observ ca dumneavoastra atacati alopatia, si tor ce am facut a fost sa intervin in apararea ei prin cunostintele pe care le detin.
|
Dar, domnule, acel medic homeopat ar fi făcut exact ceea ce ar face 99 de homeopați din 100: pesemne că dv nu cunoașteți faptul că homeopatia este incompatibilă cu anumite clase de medicamente folosite în alopatie. În cadrul acestor clase, pe unul din primele locuri se află antiepilepticele. ORICE homeopat care își respectă arta v-ar fi scos de pe ele. Mai brusc sau mai lent, după cum doriți. Dar v-ar fi scos de pe ele. Tratamentul homeopatic nu se poate nici măcar iniția atâta vreme cât luați chiar și un sfert de tabletă de diazepam pe zi.
Revenind la anticoncepționale, eu v-am explicat cele trei mecanisme de acțiune, dar dv ați contestat existența celui de al treilea. Convingerea dv era, pe atunci, că anticoncepționalele nu au efect avortiv. Recitiți, cu onestitate intelectuală, topicul respectiv.