Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Dar, domnule, acel medic homeopat ar fi făcut exact ceea ce ar face 99 de homeopați din 100: pesemne că dv nu cunoașteți faptul că homeopatia este incompatibilă cu anumite clase de medicamente folosite în alopatie. În cadrul acestor clase, pe unul din primele locuri se află antiepilepticele. ORICE homeopat care își respectă arta v-ar fi scos de pe ele. Mai brusc sau mai lent, după cum doriți. Dar v-ar fi scos de pe ele. Tratamentul homeopatic nu se poate nici măcar iniția atâta vreme cât luați chiar și un sfert de tabletă de diazepam pe zi.
Revenind la anticoncepționale, eu v-am explicat cele trei mecanisme de acțiune, dar dv ați contestat existența celui de al treilea. Convingerea dv era, pe atunci, că anticoncepționalele nu au efect avortiv. Recitiți, cu onestitate intelectuală, topicul respectiv.
|
Pesemne domnule ca nu stiti ca antiepilepticele provoaca farmacodependenta si ca intreruperea brusca declanseaza un sindrom de abstinenta. Ce inseamna sindrom de abstinenta? Boala se manifesta exact opus si de intensitate mult mai mare fatza de cum se manifesta sub influenta medicamentelor. Acel medic homeopat ar fi trebuit sa stie ca un asemenea tratament se scoate in 1-2 ani. Asta am incercat sa arat, dar ati tot ocolit acest lucru. Si de cand un om ce are un tratament ce ii provoaca farmacodependenta poate sa isi scoata 'dupa cum doreste' medicatia?
Oare e chiar atat de greu sa admiteti ca acel medic nu a stiut ce face? De ce incercati sa-l scoateti basma curata spunand ca homeopatele nu merg cu antiepilepticele? O fi adevarat, nu va contrazic, dar trebuia sa stie cum se scoate un asemenea tratatment. Sau asa faceti si dumneavoastra daca aveti drept pacient un epileptic?
Si revenind la anticonceptionale, probabil ca asa am spus. Oricum sunt de acord cu ele. Dar sa nu vorbim off-topic, pt ca nu are rost.