View Single Post
Vechi 02.07.2007, 01:07:03
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Cred cu-adevarat ca Televiziunea este generatoare de stress,si am simtit acest lucru in mintea si sufletul meu.Am ajuns la un moment dat sa apreciez sistemul care functiona pe timpul "raposatului"in ceea ce priveste televiziunea restrictionata fata de populatie.
Uitati-va ce lucruri josnice predomina in emisiunile tv,si cat de amplu este promovata prostia si materialismul,si nu in ultimul rand sexul,in fata caruia nu mai suntem de mult pudici.Am uitat sa spun de violenta si lucrurile cu caracter diabolic prezentate atat de frecvent ca aspecte "senzationale"ale societatii.Toate acestea au anumite influiente mai mult sau mai putin constiente,la nivelul creierului oamenilor,creier care este un mecanism mereu activ si extrem de complex,si care proceseaza absolut toate informatiile primite,vizuale,auditive si senzitive.
Imi plac emisiunile cu caracter educativ,mai ales medicale,dar si istorice sau despre flora si fauna pamantului,insa ma uit si la tot felul de tampenii ca doar sunt casnica si "ma mai delectez"subconstient si constient cu dusmanul.
Copilul meu a mai crescut nitel si a facut de vre-o doua luni doi anisori,astfel a inceput sa se uite si el la desene animate...ma credeti ca nu stiu ce sa selectez considerand ca adecvat pentru el!!!!Acum nu mai sunt papusi si maimutoi haiosi si hazlii,acum predomina desenele cu luptatori,criminali si afaceristi de prost gust.Vedeti cum sufletelul lui de copil gingas si pur,totusi selecteaza!!!Nici macar nu-i plac asemenea desene,ai capteaza insa atentia desenele acelea cu oitele,cu animalute si personaje viu colorate si absolut inofensive,sare-n sus de bucurie la Bernard,care din pacate tine tare putin,si-i placea Ping si Pong.Ce-i drept se amuza la Tom si Jerry,care de-o vreme da zilnic la televizor.
Sincer,cand merg la tara,unde lumea nu sta lipita de fotoliu,si unde se prinde doar doua posturi tv,ma simt tare bine fara tv.,abia daca apuc sa vad ceva 30 de minute inainte de culcare,si ma simt ca si un om natural,nu robotizat de-atata informatie pro si contra,reala si abstracta.
ASTA-I ADEVARUL!
Reply With Quote