Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Se pare ca si UE va scoate asa o lege in curand... in cazul in care legea nu exista deja.
|
Cred ca este deja... N-as putea baga mana in foc, dar cand am vrut sa cumpar pamant pentru casa, in informatiile ce le primeam de la primaria localitatilor unde m-am interesat scria exact si ce plante, flori sau copaci ai voie sa cultivi in jurul casei. Erau destule pagini pentru ca era in functie de suprafata pe care o ai si scopul utilizarii ei. Pomi fructiferi si legume nu poti cultiva decat daca suprafata libera este destul de considerabila, sau daca chiar cultivi pe langa casa nu ai voie sa culegi fructele.
Nu cred ca sta nimeni sa te verifice daca mananci, dar cred ca daca te apuci sa culegi cand roada e coapta sigur o sa-ti vina cineva la usa, sau daca te duci la spital cu probleme si spui ca ai mancat din copacul propriu risti sa pierzi asigurarea.
In ce priveste apa, in satul in care locuiesc sunt multe izvoare, care probabil erau candva folosite, pentru ca au tot felul de accesorii pentru galeti si alte chestii. Astazi scrie pe toate - "Kein trinkwasser" (Nu este potabila).