Citat:
În prealabil postat de Basileus
Citat:
În prealabil postat de Clausemi
pt.diesel_bazatu
"poate Dumnezeu va vrea si voi fi hirotonit preot atunci viata mea va fi desavarsita cu adevarat."
Nu stiu de ce, dar am impresia ca remarca ta este cam in bataie de joc...sper sa ma insel...si in cazul in care tu chiar vei deveni preot as dori "sa te incurajez" si sa-ti spun ca NU Hirotonia iti va desavarsi viata...ci trairea ta si constientizarea permanenta pentru ce ai ales sa fii slujitor al Lui Hristos urmand cu adevarat sa faci cele ale LUI.
Asa sa-ti ajute Dumnezeu...dupa gandul si optimismul tau.
|
adevarat graiesti Clausemi. Am vazut cativa preoti care fumeaza de rup, injura de lucruri sfinte copii, doar pt ca au calcat teritoriu curtii parohiale pt asi lua minge care o dadusera peste gard.. si altele.
Oricum Dumnezeu sa te ajute sa te hirotonisesti diesel.
|
Nu neg faptul ca exista si situatii de acest gen insa sa nu uitam ca inainte de toate preotii sunt oameni. Si ca om greseste si el. Nu exista om fara de pacat numai Dumnezeu unul este fara de pacat. Asa ca sa nu ii judecam noi. Sa il lasam pe Dumnezeu sa le dea dupa sufletul si faptele lor.
Poate ca nu am ajunge pana aici (ma refere la criticile aduse la adresa preotilor) daca ar exista criterii mai severe de selectie a persoanelor care vor sa faca teologia, dar Dumnezeu stie de ce face lucrurile.
Doamne ajuta!