Este pentru prima data cand intru pe un forum crestin. Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea. Am facut atatea pacate...eram complet deznadajduita si credeam ca Dumnezeu nici nu mai vrea sa se uite la mine. Astazi am avut parte de minunea pe care Sfanul Nectarie, prin bunatatea sa, mi-a daruit-o. Aveam probleme financiare atat de mari, nu vedeam nici o rezolvare. Astazi, dimineata, mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa plang la moastele Sfantului Nectarie, aflate la o biserica din oras. Cand am ajuns la biserica, efectiv am cazut, in mod inexplicabil, in fata bisericii. M-am lovit atat de tare, incat ma gandeam sa ma intorc acasa, dar ceva nu m-a lasat, ci m-a indemnat sa intru. Cand am atins cufarul in care se aflau moastele, am simtit nevoia sa plang, si am plans de parca cineva mi-ar fi spus: "Haide, plangi, descarca-te!". Am plans mult, m-am descarcat, apoi L-am rugat sa ma ierte pentru pacatele mele si sa ma ajute sa pot merge mai departe. Am plecat fara sa stiu ca minunea deja se savarsise. Una din problemele care pareau fara rezolvare, s-a rezolvat miraculos.
Vreau sa va spun ca am o perioada, care dureaza de peste doi ani, cand efectiv nu pot sa ajung la biserica, iar daca reusesc sa ajung, nu simt ca ma rog asa cum trebuie. Astazi am simtit miracolul rugaciunii, am simtit ca cineva m-a ascultat si m-a ajutat. Acum sunt sigura ca voi ajnge si maine la Moastele Sfantului Nectarie si ii voi multumi, voi plange din nou si ma voi ruga din toata inima, pentru ca numai asa vine si ascultarea.
Slava Tie, Doamne!
Multumesc Sfinte Nectarie, Mare Facatorule de minuni!
|