View Single Post
Vechi 24.02.2011, 20:13:55
didi_25 didi_25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de whyme80 Vezi mesajul
Buna,
Desi n-am mai intrat pe forum demult mi-am adus aminte de tine si te-am cautat, vroiam sa vad ce ai mai facut cu prietenul tau.
Am observat ca esti mult mai linistita acum , iar asta este foarte bine pentru tine, si este foarte bine ca ai constientizat ca totusi el nu este ceea ce aveai tu nevoie, asta este clar.
Ti-am spus data trecuta, ca si eu ma despartisem de logodnicul meu, si nu mai speram sa vorbeasca cu mine, si desi am inceput sa nu ma mai gandesc la el si am cunoscut pe altcineva intre timp, speram ca intr-o zi vom reusi sa vorbim ca doi oameni civilizati.
Ei bine, asta s-a intamplat si desi aveam sentimente contradictorii de ura, de frustrare, de bucurie ca vorbim, am inteles ca poate nu e ceea ce vroiam eu, pentru ca din punctul lui de vedere nu a gresit cu absolut nimic, si a intrat sa se asigure ca ma mai gandesc inca la el.
Am fost sincera cu el si i-am spus ca ma mai gandesc la el, dar nu asa de mult ca inainte si ca probabil ma voi mai gandi la el o perioada, dar ca nu cred ca noi avem un viitor impreuna, plus ca n-as vrea sa fac sa sufere persoana cu care sunt acum pentru ca nu mi-a facut nimic rau si stiu ce inseamna sa suferi din dragoste.
Sper ca data viitoare cand intru pe forum sa ne marturisesti ca esti indragostita din nou, si ca totul se intampla cu un rost in viata asta, nimic nu este intamplator, chiar daca nu ne dam seama pe moment si intreb intruna de ce doamne eu, de ce, pana la urma realizam ca a fost mai bine asa. Cateodata vedem asta mai devreme, cateoadata mai tarziu, dar ce este important este ca realizam ca nimic nu se intampla fara vreun motiv
Doamne ajuta!
Iti multumesc mult ca ai vrut sa mai stii cate ceva despre problemele mele si sper din toata inima ca si tie iti este bine si ca ai parte de ceea ce meriti ca sa fii fericita si implinita sufleteste!
Reply With Quote