View Single Post
Vechi 24.02.2011, 20:41:53
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ați extras dintr-un ghid alopat. Homeopatia are alte reguli decât alopatia, așa cum sculptura are alte reguli decât pictura. Cazurile de malpraxis sunt judecate de egali, adică de colegi de specialitate. Un neurolog este judecat de neurologi, un homeopat e judecat de homeopați. Ca homeopat, părerea mea este că e o eroare să i se administreze cuiva remedii homeopatice în același timp cu medicație antiepileptică. Când Colegiul mă va chema să judec un astfel de caz, voi considera că homeopatul care a făcut asta a încălcat o regulă de bună practică.
tu esti real? ce treaba are colegiul cu homeopatia?

atata timp cat ai facut o greseala de medicina (tratamentul unui epileptic) cazul tau va fi examinat de comisia de specialitati medicale a colegiului medicilor - in acest caz va face parte din comisie si un neurolog

"colegii tai homeopati" ... uita ideea ... homeopatia nu figureaza in nomenclatorul specialitatilor medicale din Romania ... si la homeopati nu exista malpraxis

greseala ta este de medicina alopata (intreruperea gresita a tratamentului) si va fi analizata de medicii alopati ...

edit: uite aici Nomenclatorul de Specialitati Medicale ... traiesti intr-o grava confuzie
http://www.sfatulmedicului.ro/Legisl...eutice-pe_3502

edit2: stai linistit ... colegiul nu te va chema niciodata sa judeci un asemnea caz ... nu cred ca e cazul sa detaliez de ce, dar daca vrei sa afli ... spune

Last edited by daniil96; 24.02.2011 at 20:51:48.
Reply With Quote