În prealabil postat de xanixade
Poate fi aia, sau doamna aia, nu m-a interesat de la bun inceput... da, aici admit ca n-am fost respectuos...
Esentialul e ca la ce m-ar putea ajuta succesul profesional al cuiva pe mine in mod personal? sau pe tine sau pe oricine? o romanca...
Ce sa zic, infige steagul in varful muntelui, trage aer in piept si zice: Ce mandra ma simt ca sunt romanca... chiar patetic as putea zice... a fi patriot inseamna cu totul altceva, ti-as putea da exemple,dar in fine... ce sa zic, nu gandesc intr-un mod corespunzator, conform criteriilor tale... care sa fiu drept, nici n-as vrea sa le cunosc...
Oare numele conteaza cu totul? Daca nu o cunosc, atunci la ce-mi foloseste mie numele ei... oricum am s-o uit, in cateva zile... da, mai ziceam, daca imi era cineva cunoscut, dar asa...tot aia e... roman, neroman tot aia e... ea personal a urcat un munte, nu ziceam ca e ceva rau, dar totul devine sec si plin de prostie, cand se trezeste un oarecare ziar, sau chiar stirile in mod general, sa zica: Noi suntem romani!.... Ei bine eu nu sunt un roman de ala... Tu daca esti e problema ta...
Plus ca n-am zis vreodata ca sunt atotstiutor, ba chiar, daca gasesc vreo opinie vrednic de admirat, atunci imi schimb si eu opinia, dar in fine, oricum atunci eram ironic... dar ce sa zic...
Oare chiar sa nu stiu ce e aceea esenta a lucrurilor? Sau amanunt?
|