Citat:
În prealabil postat de paulici
... am vazut ca ea in loc sa primeasca raspunsuri a ajuns sa fie JUDECATA …
|
Se pare ca nici tu nu ai citit cu atentie. Din cele 2 topicuri pe aceasta tema o mamica nu intreaba nimic ci doar ne anunta de pierderea suferita si probabil dorea compasiune, iar a doua ne intreaba daca credem ca copilul ei este ingeras. In cel de-al doilea caz discutia s-a indepartat de aceasta intrebare pentru ca printre detalii s-a mentionat ca apelase la insamantare artificiala, si da acesta este un pacat! (motivele presupun ca le sti)
Citat:
... si nu aia m-a deranjat ci faptul ca se crede ca Dumnezeu ne pedepseste prin copiii nostri ... nu cred si nu voi crede asta decat in fata lui Dumnezeu cand el imi va spune asta.
|
Citat:
Preotul meu, cel care a si inmormantat-o crede si el ca Dumnezeu ne incearca si nu ne pedepseste.
|
Preotul are dreptate. Chiar pe acest topic ti-au raspuns mai multi ca nu credem ca Dumnezeu pedepseste ci doar se indeparteaza(din cauza pacatelor), si fara El raul vine din alta parte. In aceste incercari ne ramane sa-L strigam din nou si va reveni in viata noastra si odata cu El tot binele.
Citat:
Acest gol nu se umple niciodata ... inteleg ca si situatia ta e grea ... nu contest ... dar sa sti ca e mai greu sa ai ceva si apoi sa pierzi ...
|
De asta nu mai are loc Dumnezeu in viata noastra, pentru ca nu vrem sa ne umplem golurile cu El.
Citat:
Nu pierd timpul cu intrebari ... caut raspunsuri si caut ca lumea din jur sa faca mai usoara cu putin suferinta celui care pierde un copil. In jurul nostru sunt multi parinti care pierd un copil ... stim de foarte putini asta pt ca am fost invatati ca de asa ceva nu se vorbeste ... si astfel acei parinti ajung sa stranga atata durere in suflet incat le amarasc sufletul si viata ... pt ca cei din jur nu pot sa ne inteleaga ... daca nu pot sa ne inteleaga macar sa accepte ceea ce se petrece cu noi ... si sa ne accepte asa cum suntem ...
|
Daca de la lume asteptam alinarea suferintelor atunci e clar ce rol are Dumnezeu in viata noastra.
Citat:
Am deschis acest topic pentru ca am sperat (si tare dezamagita am fost) ca fiind un forum crestin ... cu multi oameni care se cred crestini pana-n maduva ar fi oamenii tinta cu care sa incerc sa schimb o mentalitate gresit imprimata ...
|
Pe orice forum crestin ti se va indica ca: raspunsurile, compasiunea, mila si iubirea, rezolvarile si toate cele bune, le gasim la, si le primim de la Dumnezeu, dar se pare ca nu vrei sa accepti. Nu mai incerca sa-i schimbi pe altii pana nu te schimbi pe tine. Daca deja ai o parere buna despre tine risti sa te afli in inselare.
Citat:
Pentru mamicile care pierd un copil sau nasc prematur si au nevoie de mine e suficient sa imi scrie pe blog un comentariu, sa specifice ca nu vor sa fie publicat sa lase date de contact si am sa le contactez si in masura posibilitatilor le ajut cu mare placere
|
Blogul este un "altar" pentru copilul pierdut, se pare ca acolo credinta si Dumnezeu nu au mai avut loc (decat poate abstract pe ici pe colo). Cu aceasta atitudine
probabil ca e bine sa va feriti de forumurile crestine (fie ele si ortodoxe).
Citat:
Nu va pierdeti credinta si nu plecati urechile la rautatile oamenilor ... ca in final toti suntem oameni si mai ales pacatosi.
|
Desi mai devreme afirmi ca nu ai credinta destul de puternica sa incerci sa mai ai un copil indemni pe altii sa o faca. Nu e rau, e chiar bine. Dar fara exemplu nu stiu cati or sa te creada. Si in sfarsit ati realizat ca nu la oameni gasiti cele bune. Se pare ca acest forum v-a fost totusi de folos...