View Single Post
Vechi 25.02.2011, 13:22:17
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Dacă orice obiect de predare este contaminat ideologic, începând cu istoria, de ce ar face educația sexuală excepție ?
Pe cand educatia sexuala bazata pe principii crestine nu e contaminata ideologic deloc, nu? Sau contaminarea respectiva e OK, ca e "de-a noastra".

Citat:
Iar studiile sociologice arată cu claritate că acolo unde se face multă apologie a contracepției apar multe avorturi și multe boli cu transmitere sexuală.
Sursa? Nu de alta, dar inclin sa cred ca sunt mai putine accidente auto atunci cand exista scoli de soferi, decat atunci cand toata lumea conduce dupa cum il taie capul. Stiu, nu e o analogie perfecta, dar suficient de apropiata.

Citat:
La orice cabinet de "planning familial" veți merge, veți pleca de acolo cu un anticoncepțional. Mai rar, cu 6 prezervative. Practic niciodată cu o metodă naturală sigură: pe asta nimeni din sistem nu are să v-o explice. Motivul ? "Programul Național de Sănătate a Reproducerii" (recte: Programul Național de Contracepție), finanțat de fonduri BERD, stimulează medicii de planificare să prescrie anticoncepționale și prezervative, dar nu să explice metodele naturale. Consecința ? Tot mai multe boli transmise sexual, tot mai multă contracepție, tot mai multe avorturi.
Care ar fi "metoda naturala sigura"? Abstinenta? E evident ca nu functioneaza, s-a incercat si in alte tari. In afara de abstinenta, eu nu mai stiu vreuna.

In plus, da, stiu, prezervativul nu e 100% sigur, dar e departe de a fi atat de nesigur incat sa spui ca si daca il ai, si daca nu il ai, tot aia e. Sa fim seriosi.

Din nou bagam capul in nisip, ca strutii.
Copiii astia fac sex, indiferent cat li se spune ca e necrestin, imoral, etc.
Ori acceptam asta ca realitate si actionam in consecinta, ori vom continua sa fim pe locuri fruntase la numarul de avorturi in Europa, in timp ce BOR va continua sa ne aduca aminte ca suntem "popor crestin".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.