View Single Post
Vechi 25.02.2011, 19:21:18
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Mie mi-au folosit postarile fratelui Zaharia, in special aceasta.
Nu am acordat pana acum multa gandire faptului ca ne mantuim impreuna, nu individual. Oricum, acum ma rog cu mai multa nadejde pentru copiii mei ca simt ca rolul meu este important.

Revenind la subiectul discutie, parintele Cleopa spune urmatoarele:

"Ei au primit de la Mantuitorul un inel; se cheama " inelul nemuririi vesnice ". Ei stau acolo si striga totdeauna impotriva parintilor : " Doamne, n-am vazut lumina soarelui, n-am vazut lumina lunii, n-am vazut stelele, n-am vazut lumina zilei, n-am vazut florile campului, n-am auzit cantand pasarile, n-am vazut frumusetea lumii, de ce ne tii pe noi in intuneric, ca noi nu suntem vinovati !" Iar Hristos le va zice : " Stati acolo, sa vad pocainta parintilor vostri !" Ca, daca cei ce au copii morti nebotezati se marturisesc curat la duhovnic si fac canonul si nu mai fac aceasta urgie, se mantuiesc.

Cand se mantuiesc parintii, atunci si copiii se mantuiesc. Cand se mantuiesc parintii, copiii avortati in clipa aceea primesc botezul nadejdii; cum au avut cei din Vechiul Testament, cei ce mai inainte au nadajduit spre Hristos, zicand : " O sa vina Mesia sa ne scoata din iad !" Primesc botezul nadejdii si odata cu parintii lor zboara la cer. Asta-i soarta copiilor care au murit nebotezati."

De asemenea, mai exista viziuni ale celor care au trait curat si le-a fost dat sa vada ce se intampla cu acesti copii si ei nu au vazut copiii in rai (adevarat ca nici in iad nu erau). In momentul de fata nu gasesc.. O sa postez cand gasesc acele relatari.

(As putea posta si din ce spune par. Arsenie Boca.. dar unii socotesc ca este prea dur ca sa fie adevarat. )

Last edited by anna21; 25.02.2011 at 19:36:28.
Reply With Quote