View Single Post
Vechi 02.07.2007, 15:03:14
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
treaba ta... curveste dak vrei...
sunt de acord cu prflorin. exista o logica pt kre cei 2 trebuie sa se uneask in fata Domnului, Sfintii Apostoli nu aveau 2 ani knd au lasat aceasta litera de lege.
Doamne cum ati sarit! mi se pare pueril "daca faci sex mori!!!" cam asa te-ai exprimat. Daca te opreai la "e pacat sa faci sex" nu aveam ce sa comentez. Dar sincer m-a amuzat modul in care te-ai exprimat. Nu trebuie sa te superi. Imi aminteste de un documentar urmarit...niste americani tineau teorie sexuala unor copii de 7 ani si le explicau ca daca fac sex vor muri de sifilis, sida. Le aratau chiar si poze cu bolnavi de sida si de sifilis in acelasi timp. Ce efect sa aiba asta asupra unor copii de 7 ani?

Prflorin, exista metode contraceptive, dar s-a discutat si pe tema lor o groaza, asa ca nu are sens. Dar te pot intreba si eu pe tine ceva. Ce se intampla daca se casatoresc virgini si el ii ascunde ei ca este impotent? Sau ca nu exista potrivire sexuala?(bine, si pe tema ei s-a discutat, se rezolva "cu iubire si comunicare. cum? comunicati si gata, va potriviti sexual. ar fi f usor daca ar fi real).
Reply With Quote