Va multumesc tar emult pr promptitudine.Mi-ati dat numai sfaturi bune,eu le-as aplica iin viata mea,nu stiu si ea,am sa mai vorbesc cu ea despre asta.Din pacate stam foarte departe una de alt,apoi nu suntem in Romania(deci e mai greu sa gasim preoti buni si manastiri)orasul in care sta ea nu mai are biserica roamnesca,au vandut locul si au daramat biserica,ea acum merge la o biserica greceasca.Poate ca nu stie ce inseamna adevarata credinta,mie mi-a luat cam 2 ani sa inteleg desi nici acum dupa atata timp nu sunt o crestina ca la carte si nici nu stiu daca voi putea fi vre-o data,dar ea incearca.Pe celalat baiat la lasat inurma,isi iubeste foarte mult sotul care a si ajutat-o enorm,el a fost la facultatea de teologie in tare(poate nu fara motiv i la adus D-zeu in cale)dar nu a terminat-o.Sper din suflet sa reuseasca si sa fie bine.Va multumesc incao data.Si pe viitor am sa va mai cer sfatul cu privire la o intamplare din familia mea si o femeie rea...acum trebuie sa plec la serviciu:)Domnul sa ne ajute pe toti.
|