View Single Post
Vechi 26.02.2011, 01:55:08
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit cata intelepciune!

konijiro,tati!mai,da' destept esti!cum le stii tu pe toate!konijiro draga(interesant nume,unde l-ai gasit?)da-mi voie sa fiu naiv(chiar si idiot-se poarta,nu?)si sa te contrazic:sexul nu este cel mai important.de ce?pt ca sex se face in case de toleranta.oamenii normali(si nu cei anormali,pe care-i prezinti cu atata satisfactie)fac dragoste!oooo,da!ce cuvant,nu?pe asta n-o stiai,nu?acest cuvant nu exista in statisticile tale,crede-ma!
bun!sa trecem mai departe!hai,ca avem de studiat.cuvintele tale sunt de-o intelepciune stralucitoare!abstinenta dauneaza?hai,mai!ce induiosator!iar imi dau lacrimile(oricum am fost acuzat ca plang ca un tampit)dar sincer,cuvintele tale mau marcat profund.saracul arsenie boca!oare cum a supravietuit?(sti cine este arsenie boca,nu?)saracul arsenie papacioc,iustin miron,iustin parvu......ce greu duc viata asta!iti dai seama?ce fac ei cu atata abstinenta!dragul meu,acum hai sa vb serios....tu ai auzit de post,de rugaciune,de impartasanie......sau sunt cuvinte straine care nu intra in statisticile tale?
va urma in pagina doi....sa ai timp sa bei un pahar de apa......