uramare din pagina unu....sper ca ai baut paharul cu apa.....perfect!domnule draga,vad ca ne caracterizezi senin ca,batand campii,ca mergem pe aratura.....tot imi vb de-o romanie stricata,ataci continuu BOR,pe monahi samd.dar cine esti tu,prietene draga de formulezi cu atata nonsalanta aceste aprecieri?esti indopat cu fel si fel de texte americanesti,apoi vi si le deserti aici?vrei sa facem o istorie a romaniei aici pe forum?dar cine a adus romania in situatia asta de acum?dem radulescu?mitica popescu?extraterestii?tom si jerry?acea societate traditionala romaneasca(care acum nu mai este de realitate,chipurile!)cum sa distrus?asa de la sine?ca sa plictisit-ea, societatea- si a vrut sa se schimbe in una demonica?aaa,gata,stiu!BOR,normal,cine altcineva!
*in manastiri sunt inca sclavi?mai prietene!deja vb mintea fara tine!te plictisesti rau?am tot urmarit ce aberezi pe forum si cum ai tu la fiecare cate-o replica de dat,dar deja intreci masura!fac parte din biserica ortodoxa si-mi apar religia,biserica si identitatea ortodoxa.apar(asa cum pot si eu)de aceste abjectii moralisto-sexualo-moderniste.strabunicii nostrii erau cei mai buni educatori in educatie sexuala!dar nu dom'ne!depasitii aia de babalaci?las' ca vin formatorii nostrii moderni si ne invata......
imi este mila!
*poate urmeaza si pagina a treia
Last edited by iulyaan; 26.02.2011 at 02:18:23.
|