Citat:
În prealabil postat de Florica_severin
Poporul român are o misiune sfântă. Face farte din planul lui Dumnezeu. Indiferent de voința jidanilor cu Premiu Nobel sau fără. Problema este dacă românii conștientizează asta. Toți mai multi încep să se trezească.
http://lorin-fortuna.ro/
Avem în Vechiul Testament descrierea cruzimii și răutății acestui popor drăcesc. De ce ne mirăm că doresc uciderea a miliarde de oameni de pe planetă - prin contaminare cu mâncare, medicamente, prin războaie, viruși.
Nu se vede cât de cruzi sunt cei care ne conduc? Dacă afirmațiile mele vi se par exagerate, vă rog să studiați Talmud - cartea sfântă a rabinilor evrei, care se află în spatele marilor afaceriști și politicieni evrei din SUA și lumea întreagă. Se mai îndoiește cineva că pentru binele omenirii nu este necesară exterminarea tuturor jigodiilor și javrelor de jidani spurcați? Jidovii nenorociti trebuie urâți cu tot sufletul și cu toată ființa!
|
Nu știu ce aș putea răspunde la toate acestea.
Am mai spus despre misiunea sfântă a poporului român, dacă va vrea Cel de Sus să intrăm și noi în istorie și să fim învățătorii altora, cu atât mai bine și eu mi-aș dori. Dar, deocamdată, no chance, noi spicăluim, nu mai prea vorbim. Nu ne respectăm limba, conaționalii, toate ale noastre, mult mai bune sunt cele care vin de pe la alții, ce să mai vorbim noi, ca români, nu avem încredere unii în alții. Am un prieten italian și ăsta nici nu vrea să audă de vreun produs american. Chiar dacă produsul italienesc este ceva mai prost decât cel american, nu-și va cumpăra niciodată, absolut niciodată, unul american. Ce să mai zic de tradiții sau altele. Italienii și la a treia generație în SUA știu italiana și se comportă ca atare. Românii, însă, "mor" din prima generație. Nu pot să-l uit pe fotbalistul Răducioiu prin 1990 sau 1991, ceva de genu' ăsta, la două - trei luni după ce a revenit în țară avea un accent italienesc "impecabil" și refuza practic să mai pronunțe românește. Ce să mai zic de misiunea poporului român, un neam care a acceptat de mult să fiu sluga altor popoare și să meargă cu jalba în proțap, ba la Înalta Poartă, ba la Viena sau Budapesta, ba la Moscova țaristă și / sau comunistă, ba la Bruxelles sau Washington etc. Misiunea poporului român pentru ceilalți? Asta-i din ciclul "Haideți, să visăm frumos".
Despre Talmud se știe de ceva vreme, mă abțin, deocamdată. Despre teoriile conspirației, iarăși se se știe și iarăși mă abțin, deocamdată, de la vreun comentariu.
În schimb, nu mă abțin să vă spun că ura asta pe care o manifestați cu atâta ardoare nu vă face bine, în primul rând, dvs. Ură, exterminare și altele împotriva evreilor nu știu dacă vor duce la ceva bun. Ce-ar fi dacă toți am fi mânați de aceste sentimente? Nici nu vreau să mă gândesc.
Doamne ajută!