Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
zaharia_2009
Nu mai incerca sa demonstrezi , zdrobindu-te in fel si chip, ca copii sunt fara de pacate si ca toti care mor sau sunt omoriti au aceasi soarta si anume de a ajunge in rai, indiferent daca sunt botezati sau nu . Deoarece astfel il faci praf pe insasi Hristos in invatatura, poruncile si indemnurile sale !
De intreg conceptul de ortodoxie , ce sa mai vorbesc !
...................
He, he , he.....ce-mi place....Copilul vine deja cu pacate....este atat de....cum sa spun eu...aproape de alte invataturi....Doar ca acolo e alta explicatia pt care bietul bebe vine cu "pacate"...
Unde scrie in Biblie(cap, verset, etc) ca nenascutii, nascutii morti, etc, merg in iad?Si vreau un raspuns in concreto, nu scaldat ca zice nu stiu cine....
|
Matale voiesti f. multe in concreto dar atitudinea te tradeaza a fi un ortodox vopsit . Au ai uitat mataluta cumva cuvintele sf. Ioan teologul care spune ca atitea a facut si a invatat Iisus incit daca s-ar scrie toate acestea cartile rezultate astfel nu ar incapea in lumea aceasta ?
Matale sti ca izvor al revelatiei ortodoxe doar sfinta scriptura ?
Pai nu fac eu bine cind va trimit sa recititi ce am scris ? Pt. unii ar trebui sa le dau ca indeletnicire sa citeasca tot ce am postat eu de la inceputul meu aici pe forum pt. a se lamuri ce inseamna marturisirea ortodoxa a lui Hristos .
Dar cum aici nu facem scoala ci doar luam cunostinta unii de altii putem ignora lipsa de citanie particulara a fiecaruia pina acolo incit il putem ingnora pe insasi individul in cauza !
NB : Va propun o tema serioasa , deoarece vad ca umblati cu biblia agatata de git vesnic :
indicati-mi unde scrie in biblie (cap, verset) ca D.zeu v-a descoperi oamenilor masina de tocat carne cu motor electric ?
Cine v-a pacalit ca in credinta ortodoxa finctioneaza preceptul: Sola Scriptura !