View Single Post
Vechi 27.02.2011, 13:27:09
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
nu,dragul meu.am voie aici,sa-mi exprim dreptul religios,pt ca este un forum crestin-ortodox.
Afirmatiile tale depasesc teritoriul acestui forum, pentru ca propui un stil de viata pe care ar trebui urmat de toata lumea, in viziunea ta. Nimeni nu s-a legat de "dreptul" tau religios, ci de dorinta de a-ti impune viziunea asupra altora. Si nu am atacat, ci am expus argumente.

Citat:
*atac la persoana?hai fi serios si mai lasa plangerea asta caraghioasa.nu-ti ataca nimeni intimitatea
Atacul la persoana nu are legatura cu invadarea intimitatii. Nu imi pune vorbe in gura doar pentru ca nu intelegi diferenta dintre cele doua concepte.

Citat:
pai,da!de la 1800 va bate-ti joc de tot ce este traditional.
Religia este un subiect deschis la orice discutie critica. Poate mai mult decat orice alt subiect, avand in vedere ca se bazeaza pe afirmatii cu caracter extraordinar, fara sa aduca dovezi pe masura.

Cat despre conflictul traditional - modern, el exista de cand lumea. Si ar trebui sa te bucuri ca exista, pentru ca altfel traiam inca in pesteri, si probabil nici tu, nici eu nu am fi avut sansa de a ne naste.

Citat:
dar mai aveti mult de luptat.se ve-ti pierde razboiul.sunte-ti mult prea slabi.
O pozitie intelectuala sau de opinie se bazeaza pe cat de puternice sunt argumentele care o sustin. Si atat. Agumente pe care crestinismul (sau orice alta religie) nu le-a avut niciodata. Diferenta e ca, in ultima vreme, lumea a cam inceput sa se prinda de asta.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.