View Single Post
Vechi 27.02.2011, 14:33:51
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

*argumentatia ta este foarte puerila.depaseste limita acestui forum?am spus eu ca stilul respectiv de viata,trebuie urmat de toata lumea?nu dragul meu,inca o data iti spun(vad ca nu intelegi,sau nu vrei)aici este un forum crestin ortodox,da?daca "te-ai prins" de micnimicia crestinismului,ce cauti aici?din ce in ce m ai multi oameni si in special tineri,revin la crestinism pt ca vad jegul care predomina in societatea care "a inceput sa se prinda" si pe care o iubesti!
*citat:Cat despre conflictul traditional - modern, el exista de cand lumea. Si ar trebui sa te bucuri ca exista, pentru ca altfel traiam inca in pesteri, si probabil nici tu, nici eu nu am fi avut sansa de a ne naste.
sa nu traiam inca in pesteri?las' ca traim in mall-uri,noua biserica!
*citat:O pozitie intelectuala sau de opinie se bazeaza pe cat de puternice sunt argumentele care o sustin. Si atat. Agumente pe care crestinismul (sau orice alta religie) nu le-a avut niciodata. Diferenta e ca, in ultima vreme, lumea a cam inceput sa se prinda de asta.
-in ce iluzii traiti!ce pot sa mai zic la aceasta replica?nimic!doar ca imi este mila de voi!