Citat:
am spus eu ca stilul respectiv de viata,trebuie urmat de toata lumea?
|
Sigur ca nu. De-aia ai adus vorba de un anumit stil de viata pe un thread pe care se discuta despre ce ar trebui facut la nivel national pentru rezolvarea problemei numarului mare de avorturi.
Citat:
din ce in ce m ai multi oameni si in special tineri,revin la crestinism pt ca vad jegul care predomina in societatea care "a inceput sa se prinda" si pe care o iubesti!
|
Da? Ai niste date statistice care sa dovedeasca asta, sau asa crezi tu? Si daca ar fi adevarat, asta nu dovedeste nimic apropo de fundamentele crestinismului.
Citat:
sa nu traiam inca in pesteri?las' ca traim in mall-uri,noua biserica!
|
Unii dintre noi mai trecem si pe la biblioteca, scoala si muzee.
Citat:
-in ce iluzii traiti!ce pot sa mai zic la aceasta replica?nimic!doar ca imi este mila de voi!
|
Evident, in afara de gramatica, mai ai de citit si din alte domenii. Incepe cu Biblia, asezonata cu istorie si logica. Succes.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|