Subiect: mi-e frica
View Single Post
Vechi 02.07.2007, 21:54:27
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Maria 55,eu nu copiez pe nimeni si nici nu am de gand aceasta,dupa cum vad ca judeci gresit lucrurile la prima vedere si in pripa,de ce lansezi niste afirmatii daca nu stii?Mie imi place sa fiu originala si sa nu imit pe nimeni in purtari si la vorba sau in altele,oricum.Eu am un Duhovnic la manastire si unul in oras,cu dezlegare,amandoi stiu unul de altul,asa ca am imputernicire de la ambii Sfinti Parinti.Pana si canoanele sunt asemanatoare intre ele ca si cum ar fi unul singur,nu difera mai deloc,f.putin decat,pe aici si pe acolo,incredibil dar adevarat,poate nu o sa iti vina sa crezi aceasta afirmatie,insa e purul adevar.Cat despre binecuvantare la citirea Psaltirii(nu trebuie citite mai multe catisme,decat numai cate sunt recomandate de catre Parintele Duhovnic la canonul de rugaciune al meu),ai auzit de dreapta masura si chibzuinta(dreapta socoteala)in toate?Excesele,exagerarile,extremele nu sunt bune niciodata,de niciun fel si de nicio culoare,oricare ar fi ele si in orice lucru am face noi,dupa cum nici ravna excesiva,evlavia exagerata sau excesul de zel in rugaciune nu sunt deloc indicate si recomandate.Parintele meu Duhovnic de la manastire cu care ma consult si de la care cer indrumari si sfaturi,dar si cel din lume la fel de bine,au rabdare f.multa cu mine si ma asculta amandoi,ma sfatuiesc si chiar stau dupa mine,intrucat eu dintr-acestia mi-am ales ca Parinti Duhovnici,dintre cei care ma inteleg si ma sprijina moral in toate,si care nu se grabesc atunci cand eu am vreo problema,mai ales daca e si urgenta ac.problema a mea si nu sufera deloc vreo amanare,si daca eu atunci cand apelez la acestia am mai mare nevoie de ajutor,de indrumare,de povete de la Sfintiile Lor si imi acorda acest ajutor si sprijin moral,dar mai ales il am de la Dumnezeu Cel care vorbeste prin Sfintiile Lor.
Reply With Quote