View Single Post
Vechi 27.02.2011, 20:13:11
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Stii Danut7...sunt mult prea ...si prea...ca sa ma las unei plase de paianjen...Orice as posta eu pe acest subiect ar atrage manifestarile limitative si asta mi-ar tulbura pacea din interior...Deci exclud tot ce nu face decat sa-mi iroseasca timpul pretios...Deci dragul meu cauta catrenele lui pe net...Apoi cauta si citeste opiniile pro si contra, ca sunt destule...Si apoi crezi ce doresti tu....Eu NU am afirmat ca l-as crede..ci SIMPLU...ca a zis inaintea lui Arsenie Boca....SI ASA E

Oricum preocuparea asta vizavi de mine , nu doar a ta....chiar ma amuza...

tare va place sa speculati off topic....si iarasi ma amuz....
eu te-am intrebat sincer nu ti-am intins capcane, dai putin mai in spate si vezi ca am scris asta... am fost impartial pe subiectul asta.. nu am luat partea nici lui Raoul si nici a ta.deocamdata nu mi-am exprimat nici o openie cu privire la vocatia de profet a lui Nostradamus. poate ca daca imi arati tu niste proorociri (dupa ce vad si partea cealalta a monedei) sa o fac.. Am dat o cautare pe google, si am vazut scris cam aceleasi lucruri ce le-am zis si eu, si anume ca prezicerile lui Nostradamus sunt codate.. astept sa vad si versiunea ta.. stai linistit ca nu ma dor degetele sa-ti tin partea, daca consider ca 'ai ceva' .. pana la proba contrarie insa...