View Single Post
Vechi 27.02.2011, 21:30:07
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
In rest, pentru cuvintele pe care le spui despre penticostali [zbenguieli, manifestati demonice, urlete] sa-ti fie rusine! Stiu ca "Vorbele defăimătorului sunt ca niște mâncări alese; ele coboară în cămările pântecelui.", insa ma astept la mai mult de la tine. Dupa cum am mai spus, pe forumul np esti numai miere si zahar. Si iti sta mult mai bine. Insa acum te poti lua de mana cu bindersamuel [fara "i"]
Eu nu mai activez pe nici un forum NP de mult...ma mai gasesti pe ala cu cetatea...
Prostia cu vorbirea in limbi este adevarata. Penticostalii cauta semne si minuni ca fariseii, inseala si amagesc lumea dupa cum sunt si ei amagiti si inselati de satana.
Tu ai fost la penticostali? eu nu, dar mi-a fost suficient sa trec pe langa adunarea lor cand au vorbit in limbi...te fereasca D-zeu ce grohaituri si strigaturi, de zici ca era macel...Stiti de mi-a adus aminte?
De proorocii lui Baal care au tot strigat de dimineata pana seara sa trimita Baal foc din cer si ni mic...asa fac si penti, tipa si urla si ganguresc ; il scoboara pe "duhul sfant" si ca vrea sa vina si ca nu vrea....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.