Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Un motiv ar fi invatatura despre vorbirea in limbi, sau mai bine zis lipsa ei in Biserica Ortodoxa. Multi ortodocsii au impresia ca acest a incetat odata cu perioada apostolica. Sau darul este socotit ca fiind un apanajul penticostalilor si este dispretuit si atacat.
De obicei darurile Duhului Sfant apar in biserici in care este incurajata manifestarea lor.
.................................................. .....................
BO, prin doctrina ei, descurajeaza vorbirea in alte limbi, rezultatul - sunt putini vorbitori in limbi [/indent]
|
Nu mai bine te duci tu la toti NP (iehovisti, baptisti, AZS, Adventisti reformisti, Nazarei, etc...) sa le spui SA VORBEASCA IN LIMBI!!!
Ce te tot screfosezi pe aici ca ortodocsii asa si asa....te-a intrebat cineva de ei? nu, ca esti paralel...
Darurile Duhului Sfant se dau celor smeriti, celor care se indeletnicesc cu postul si rugaciunea, ...
Darurile Satanei le gasesti la oamenii mandri si laudarosi, la cei care-s crestini cu numele, la cei care cred stramb, ...
Multi ortodocsi stiu ca si Satana lucreaza in paralel cu D-zeu, si stiu ca daca vad un ingeras frumos nu trebuie sa creada in el...poate fi insusi diavolul.
Tu nu ai de unde sa stii, ca tot ce e supranatural si ciudat, e de la Dumnezeu...ai grija frate, ca ai calcat pe calea larga...