View Single Post
Vechi 27.02.2011, 22:08:32
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dupa cum am mai spus, pe forumul np esti numai miere si zahar. Si iti sta mult mai bine.
Eu am fost pe forumuri np si mi s-a spus sa ma duc cu rautatea mea (dupa ce am respins atacurile la adresa BO) pe forumul ortodox...acelasi lucru iti sopun si eu, nu mai bine mergi tu sa nu te spuci pe aici acolo unde sunt "sfintii pocaiti"...ii pacat sa pierzi printre ortodocsi.
Cand te duci pe forumurile sectare (pe multe am fost banat...stii tu bine) sa le spui cum te-au lasat ortodocsii sa postezi peste 2200 de mesaje si ca nu-s asa de rai...ma miram cum ai rezistat pe aici? multi NP nu au trait mult, pentru ca limbuta lor era lunga, si le iesea din gura...
Sa le mai spui ca Geony se va intoarce pe acolo, insa se simte bine intre fratii lui momentan, si nu s-ar spuca cu ereziile si minciunile lor!

La voi indiferent ce topic ar fi, orice NP nu e sanatos daca nu se leaga de BO...eu nu ma mir, satana a lucrat prin imparatii pagani, prin eretici iar azi prin P si NP ...cum? aducand suparare BO...

Toate cele bune Dorina (Rain)!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.