View Single Post
Vechi 03.07.2007, 10:43:08
Casiana Casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Pana la urma tot sexul este vanat mai mult...tot el domneste in poftele arzatoare ale majoritatii tinerilor, aceasta situatie afectand din ce in ce mai mult acele exceptii, adica acele fete credincioase sau acei baieti credinciosi si "curati", care astepta perechea potrivita si care sa mai aibe si aceeasi ideologie cu el sau ea, adica credinta in Hristos. Tot am vazut replici pe alte topicuri cum ca ar fi posibil ca fiecare sa-si intilneasca omul potrivit, dar dupa cate vad eu nu prea se mai inilnesc acei baieti sau fete in aceste vremuri...
Te inseli amarnic!
Daca tu nu ai intalnit astfel de fete sau baietii asta nu inseamna ca sunt o raritate.
Eu cunosc foarte multe fete cuminti. Mai mult decat atat am colegi care sunt de 7 ani impreuna si nu au ajuns la pacat.
Depinde foarte mult de cercul de prieteni pe care tu il ai.
Aaaaa si sa nu crezi ca acele fete cuminti de care iti vorbesc eu sunt niste slute. Sunt fete frumoase,elegante,destepte si credincioase.
Uite eu cunosc o fata care e foarte frumoasa are 23 de ani a terminat facultatatea si nu a vorbit cu niciun baiat.
Doamne ajuta!
Reply With Quote